Ha úgy döntöttél eljössz hozzám, egy olyan biztonságos, inspiráló világ kapuján lépsz be, ahol teljesen önmagad lehetsz. Itt nincsen rossz kérdések és nincsenek rossz válaszok. Itt tiszta lap van. Nincs bírálat és nincs kritika. Arról beszélhetsz amiről Te akarsz. Nincsenek tabutémák, de ha Te azt mondod erről nem akarsz beszélni tiszteletben tartom. Teljes elfogadásban lesz részed.

Egy-egy ilyen találkozáson az üléseken lesznek ismerős kérdések, van egy keretrendszer amiben haladunk, de nincs egy előre eltervezett válasz vagy tematika, sőt Te alakítod merre megyünk.

Amivel én foglalkozom az az úgynevezett együttműködésen alapuló coaching. A lényege az, hogy egy kölcsönös bizalmon alapuló beszélgetésben a Téged foglalkoztató

  • problémát feltérképezzük,
  • megismerlek Téged, a problémát,
  • kiderítjük közösen az okokat, kidolgozunk egy megoldást,
  • majd megbeszéljük azt, hogy azt hogyan lehet kivitelezni,
  • megnézzük, hogy működőképes és fentartható lesz e hosszútávon.

Lépésről lépésre haladunk a te tempódban és megalkotjuk a hogyanra a válaszokat. Felismerük a gátló tényezőket és felfedezzük azokat a lehetőségeket, és képességeket amivel tudod segíteni önmagad.

Én nagyon sokat fogok kérdezni, sőt én csak kérdezni fogok. Kéréseimmel igyekezlek segíteni a megoldások megtalálásában. A válaszok ott vannak bennünk csak néha kell egy másik nézőpont a megtalálásban. A beszélgetés során vannak különböző eszközök, módszerek, amiket használunk, de a cél, hogy a végén egy Neked megfelelő megoldással tudd a problémát hosszú távon megoldani és megvalósítani a megoldást illetve elérjük azt a változást, amit szeretne. Fontos a bizalom. Ha bármi olyan lenne a beszélgetés során, amiről nem szeretnél beszélni csak szóljnod kell, akkor máshonnan közelítjük meg a dolgot.

Olyan célt tűzünk ki, ami a jelenlegi állapotod helyett Neked megfelelő, de fontos, hogy a cél közös legyen, én is egyetértsek vele, legyen tudásom ebben segíteni Neked. Fontos, hogy közös elképzelésünk legyen a beszélgetésről és az eredményről. Onnantól kezdve, hogy meghatároztuk a célt, eredményt és elhatároztuk, hogy együttműködünk nincsennek előírások, rálépünk egy útra, ahol az idő repülni fog ugyan, de a végén egy mélyebb önismerethez, önmagaddal való találkozáshoz jutunk el majd.

Van amikor csak beszélgetünk, de lehet, hogy rajzolunk, szerepjátékot játszunk, lesz amikor sírva, lesz amikor nevetve jutunk el a végső pontra, amikor mindketten azt mondjuk megérkeztünk, ezt akartuk elérni az elején. Új nézőpontok, új megoldások születnek, amik eddig is benned voltak, de mostmár képes leszel egyedül tovább menni az úton és tartósan fentartani a megoldásokat. Tudatosan, reális optimizmussal tudsz majd továbblépni

Ez mind a Te akaraterődnek, bátorságodnak és kemény munkádnak lesz az eredménye.

Ha megtisztelsz a bizalmaddal én értő, tudatos figyelemmel, empátiával, szakértelmemmel, visszajelzéseket adva, teljes jelenlétemmel segítek Neked, hogy segíthess magadon.

A következő lépés, hogy jelentkezz a Kapcsolat oldalon lévő elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap elküldésével. (az üzenetben kérlek írd meg röviden mi a probléma amiben segítséget szeretnél kérni)