Fontos számomra, hogy munkám értéket teremtsen, hogy legyen célja: az, hogy téged a magad legjobbjához segítselek! A legjobbat nyújtani! Ez mindig kiolthatatlan vágyként lobog bennem. Ezért tanulom és képzem magam fáradhatatlanul, folyamatosan, készülök a találkozónkra, megyek arra a helyszínre, ami neked is a legjobban megfelel, fektetek időt és energiát abba, hogy magam is a legjobbaktól tanuljak és magam is a legjobban legyek testileg – lelkileg.


Coaching ülés díjai:

30 perces első konzultáció: ingyenes

Ülések időtartama lehet 60 perc vagy 90 perc.

60 perces ülés: 13 000 Ft
(nem 50, nem 55 perc, teljes 1 óra)

90 perces ülés: 15 000 Ft


Fizetési módok:

helyszínen az ülés napján készpénzben vagy előzetesen banki utalással


A kezdet kezdetén egy 30 perces ingyenes telefonbeszélgetést javasolok. Ekkor beszélgetünk egy picit a témáról amivel hozzám fordulnál, tisztázzuk a kereteket, beszélünk arról mit szeretnél elérni és én mit tudok neked nyújtani. Egy kicsit olyan, mint amikor ajánlatot kérünk valakitől elmondjuk mit szeretnénk, és megegyezünk a részletekben a szerződés, vásárlás előtt.

Majd én egy 2-3 alkalmas folyamatot szoktam javasolni, ezen találkozások alkalmával megismerjük egymást, kifejtjük bővebben mi az amin dolgozni szeretnénk és azt hogyan, milyen módszerekkel valósíthatjuk meg. Kölcsönösen megismerjük egymást, megnézzük, hogy kialakul-e az a bizalmi légkör amiben el tudunk kezdeni dolgozni, megvan-e az elköteleződés a változásra. Itt döntjük el, hogy elkezdjük-e a munkát közösen, szerződünk egy közös munkára. Ez is egy szakmailag támogatott beszélgetés, amely közben már dolgozunk is közösen a problémádon.

Mindig ér nemet mondani is.

Elérhetőségeim: KAPCSOLAT