Az én munkámban, hivatásomban is fontos az előre leegyeztettett és közösen elfogadott keretek betartása. Ide tartozik a lemondás is.

Lehetnek olyan élethelyzetek, amikor egy előre megbeszélt, leegyeztetett időpontot ajurvéda tanácsadásra, coaching ülésre vagy jógaórára le kell mondanod a megjelenést. Hidd el megértem. 4 évig jártam terápiába és pont ezidő alatt tanultam meg előre tervezni.

Tudom, hogy az élet változó, ezért igyekszem rugalmas lenni. Ha mégis le kell mondanod egy időpontot, kérem, jelezd felém a lehető leghamarabb bármely elérhetőségemen. KAPCSOLAT

  • Bármilyen személyes vagy online időpontot a megbeszélt időponthoz képest 24 órával előtte lehet díjmentesen lemondani.
  • A megbeszélt időponthoz képest 24 órán belüli lemondás esetén a teljes díjat ki kell fizetni.
  • Új időpontot csak a szabad kapacitásom függvényében tudok adni vagy a heti/két heti rendszerességű folyamatos esetekben a következő heti alkalmat tudom biztosítani.

Közös munkák során, bármilyen szolgáltatásomat veszel igénybe – magán jóga, ajurvéda, coaching konzultáció – 24 órán belül egyszer van lehetőséged ingyenesen lemondani a nem hiányzások elvét betartandó. 

Sorozatos időpont lemondásokat és átkéréseket nem áll módomban támogatni.

 

Lemondás