Üdvözöllek! Polgár Edit vagyok.

Önismeret és egészségfejlesztő integrál személetű coach tradicionális hatha jógaoktató.

Napról napra egyre erősebb bennem az a meggyőződés és hitvallásomként is megfogalmaztam, hogy hiszek a mozgás mentális és fizikai gyógyító erejében, emellett hiszek abban, hogy a személyiség fejlesztésével fizikai állapotunk és lelkiállapotunk is pozitív irányban befolyásolható.

Hiszem tanítóm gondolatát, miszerint a mentális és fizikai egészségmegőrzés akkor kezdődik, amikor megértjük azt az alapelvet, hogy saját magunk vagyunk felelősek az egészségünkért!


Mindig örömmel tölt el, ha hasznosnak érezhetem magam munkám során és értéket teremthetek. Ezt leginkább az ügyfeleim visszajelzése alapján tudom megítélni. Munkám lényege, hogy a kliensem, ügyfelem megkeres, hozz magával egy-két problémát, majd a végén feláll a megoldással. Ez általában egy több ülésből álló folyamatot jelent, amelyen keresztülvezetem. 

Támogató munkakörben már iskoláim elvégzése után elkezdtem dolgozni egy kórházban, az Országos Baleseti Intézetben. Betegekkel, sérültekkel, fájdalommal küzködő emberekkel foglalkoztam, ápoltam, gyógyítottam a testüket. Akkor még nem tudtam, de a lelküket is. Már itt elkezdődtek az első komoly beszélgetések az életről, sorsokról, kilátásokról, és bevallom, sokat tanultam ezektől a nehézségekkel küzdő emberektől. 10 éven keresztül támogattam őket és tanítottak engem.

Másik szakterületem a marketing és értékesítés lett, két évtizede a kereskedelemben folytatok vezetői munkát, részt veszek vállalati fejlesztésekben, új rendszerek kidolgozásában, HR feladatokban, online és offline marketing tevékenységekben, értékesítési projektek vezetésében. Középvezetőként kollégákat mentorálok a jobb munkahelyi mentálhigiene érdekében.

Magam is igénybe veszek coachingot, mentoringot, pszichoterápiát, mert csak azt a módszert ajánlom jó szívvel Neked, aminek a hatásában igazán hiszek, és ezen hatást én is megtapasztalom a saját életemben, munkámban. A legizgalmasabb mindig az, hogy mit miért is teszünk, gondolunk, érzünk úgy ahogy. Rendkívül izgalmas utazás ez, ami kimozdít a komfotzónámból, néha nevetős, vidám, néha rácsodálkozós “aha” élménnyel és van, hogy szomorú, dühös, elkeserítő, sírós út az amin jómagam is évekkel ezelőtt elindultam.


Folyamatosan képzem magam, ez életem végig tartó tanulás lesz. Szeretek integrált szemlélettel dolgozni, úgy gondolom mindenki más. Az a tapasztalatom, hogy az egyik ügyfelemnek az egyik módszer tud támogatást adni, másik ügyfelemnek pedig egy másik.
Szemléletek amelyeket folyamatosan tanulok: NLP, gestalt, jóga


Tanulmányaim, szakmai továbbképzéseim:

  • 1992: egészségügy – ápoló szakirány
  • 2005 – 2008: vezetői trénigek – Szervezetfejlesztés alapjai, Hatékony munkavégzés, Ütleti etika, Menedzsment alapok, Statisztika
  • 2011: KKV ügyvezetői tréning
  • 2020: 120 óra ICF alapú Life Coach képzés
  • 2021: 50 óra Alapfokú EMCC akreditált integratív Coach képzés – Grow Csoport
  • 2022: 120 óra Haladó szintű EMCC akreditált integratív Coach képzés – Grow Csoport
  • 2023: Tradicionális jógaoktató képzés – Sarasvati Worldwide Ltd. Yoga Alliance International által akreditálva
  • 2024: Ayurvéda tanácsadó képzés – jelenleg folyamatban

Munkámat folyamatos szupervizió mellett végzem.

Célom, hogy segítsek másoknak megtalálni a számukra megfelelő ösvényt, hogy a személyes elakadások lehetőségekké alakulhassanak és tudatossan egyensúlyba tudjanak kerülni Önmagunkkal.

Ha úgy érzed, valamely területen továbblépnél, és ehhez jól jön a támogatásom, gyere, és nézzük meg együtt a lehetőségeidet!

Elérhetőségeim itt: KAPCSOLAT